Features

Ota
yhteyttä

Bookkaa demo

Hallinto

Hannu

Hannu Aukia
CEO USA

hannu@tumplate.com

Kaliforniassa asuva ja työskentelevä Hannu on toinen Tumplaten perustajista. Vankka kokemus ohjaajana ja tuottajana tuotantoyhtiö No-Officen parissa on antanut hänelle monipuoliset eväät luovaan suunnitteluun ja startup-bisnekseen. Suuret unelmat ja pitkäjäntäinen työskentely auttoivat Hannua kehittelmään täysin uudenlaisen innovaation: Tumplaten.
Jaakko

Jaakko Manninen
COO USA

jaakko@tumplate.com

Jaakko on toinen Tumplaten kehittäjistä ja porukan innovaattori. Hänellä on monipuolinen tausta musiikin tuottajana, elokuvantekijänä, ohjaajana ja digimarkkinoijana. Jaakko on porukan Duracell-pupu, jonka aito into alaa kohtaan on käsin kosketeltavissa.
Vertti

Vertti Virkajärvi
COO Finland
vertti@tumplate.com

Vertti on Tumplaten Suomen päädyn toiminnanjohtaja ja yksi No-Officen omistajista. Hallintotehtävien lisäksi hän toimii projektinhallinnassa ja asiakaspäädyssä. Vertin mukaan parasta Tumplatessa on sen helppokäyttöisyys: kuka tahansa voi tehdä Tumplatella sisältöjä ilman minkäänlaista aikaisempaa kokemusta.

Myynti

JONI

Joni Koukku
Head of sales Finland
+358 40 77 87 917
joni@tumplate.com

Joni vastaa myyntityön johtamisesta ja sen kehityksestä. Hän on ollut Tumplaten menossa mukana sen ensimmäisestä päivästä lähtien ja työskennellyt sitä ennen jo pitkään elokuvayhtiö No-Officella. Joni on luonteeltaan iloinen visionääri ja taivaanrantojen maalari ja pyrkii aina löytämään parhaat ratkaisut asiakkailleen.
Vilma

Vilma Tiusanen
Sales manager Finland
+358 44 55 78 375
vilma@tumplate.com

Vilmalla on vahva markkinoinnin ja b2b-myynnin osaaminen. Hän on tiimimme nuorin jäsen täynnä intoa ja uusia ideoita. Vilma pyrkii aina auttamaan asiakkaitaan löytmään ratkaisuja heidän haasteisiinsa. "Parasta Tumplatella työskentelyssä on aidosti tyytyväisten asiakkaiden näkeminen ja mahtava työporukka."
SanSA

CJO
Chief Jackpot Officer

Sansa oli vasta pieni pentu Tumplaten toimistolle saapuessaan. Hän teki heti valloittavalla olemuksellaan kaikkiin vaikutuksen ja sulatti koko tiimin sydämet. Sansan tärkeimpiä työtehtäviä ovat kollegoiden kenkien syönti ja työhyvinvointipalvelujen tarjoaminen kävelylenkkien ja päivittäisten rapsutusten parissa.

Tuotanto

Taru

Taru Saxelin
Head of production
taru@tumplate.com

Taru toimii Tumplaten AD:na. Hän vastaa myös Tumplate-pohjien suunnittelutyöstä ja tuotannon sujuvuudesta. Pitkä historia sisältömarkkinoinnista ja monikanavaisesta viestinnästä tekevät hänestä täydellisen lisän Tumplaten tiimiin. "Parasta Tumplatessa on se, kuinka se ratkaisee todella monia nykymaailman viestintäongelmia yhdellä alustalla."
Silja

Silja Lampela
Project Management Coordinator
silja@tumplate.com

Silja päätyi Tumplatelle tehtyään elokuvaleikkausopintoihinsa liittyvän työharjoittelun No-Officella. Hän kuitenkin kaipasi uusia haasteita uralleen ja toimii nykyään Tumplate-pohjien suunnittelijana ja animaattorina. Parasta Tumplaessa on Siljan mukaan sen vaivattomuus ja innovatiivisuus sekä se, kuinka se tuottaa selkeää hyötyä asiakkaille.
Clients

Olet hyvässä seurassa

Clients

You're in good company

Fidelity is a CMS Webflow template

Clients

You're in good company

Fidelity is a CMS Webflow template